MIKAVELI  LA 17.2.2018 klo 18:00

Tampereen kristillisellä koululla Takriko-salissa 
Ketarantie 4, 33680 TAMPERE

LIPUT: 10 €

Ovet avataan klo 17.30

TERVETULOA!

Takrikon Vanhempainyhdistys ry.
Yläkoulun oppilaskunta

*********************************************************************************************

21.12.2017

Lämmin kiitos jokaiselle vanhempainyhdistyksen joulujuhlaan osallistuneelle ja ohjelmissa mukana olleille! Yhdistys haluaa erityisesti kiittää Oljaa ja Mariaa todella upeasta joulukuvaelmasta. Myös Messukylän Kohtaamispaikan ylistysryhmän jouluiset yhteislaulut, Pispalan kirkon ukuleleporukan iloinen musisointi ja yläluokkien tyttöjen laulut johdattivat joulun tunnelmaan. Sokerina pohjalla oli 3- luokan tyttöjen huikea ylistystanssiesitys You raise me up!

Vanhempainyhdistys toivottaa kaikille Rauhallista Jeesuksen syntymäjuhlaa ja Siunattua Uutta Vuotta 2018!

*********************************************************************************************

15.12.2017

Adressi Tampereen kaupungille liikennejärjestelyiden parantamiseksi

Koulun rehtori Merja Kinnunen puhui syksyllä vanhempainillassa koulun ympäristön liikenteen turvattomuudesta ja kehotti vanhempia olemaan asiasta yhteydessä mm. Tampereen kaupunkiin muutoksen aikaansaamiseksi. Tämän vuoksi vanhempainyhdistys päätti 14.12.2017 kokouksessaan kerätä adressin, joka luovutetaan myöhemmin Tampereen kaupungille.

Voit tutustua adressiin ja allekirjoittaa sen vanhempainyhdistyksen järjestämän joulujuhlan yhteydessä tai myöhemmin koulun kansliassa. Myös oppilailla on mahdollisuus allekirjoittaa adressi, koska kyseessä on ensisijaisesti heidän turvallisuutensa.

*********************************************************************************************

5.12.2017

Vanhempainyhdistys kiittää koulun oppilaita ja henkilökuntaa lämminhenkisestä, upeasta  Suomi100 itsenäisyyspäivän juhlasta Tampereen Saalemilla 4.12.2017!

*********************************************************************************************

10.11.2017

Hyviä uutisia vanhempainyhdistyksen kokouksesta!

Vanhempainyhdistyksen hallitus kokoontui eilen illalla koululla. Yhdistyksen taloudellinen tilanne on syksyn aikana kohentunut erityisesti jäsenmaksuaktiivisuuden lisääntymisen vuoksi, mistä tahdomme esittää suuren kiitoksen jokaiselle jäsenmaksun maksaneelle. Päätimme yhdistyksen tiedotteissa kohdentaa vuosijäsenmaksun koulun lukuvuoteen (nyt menossa siis maksukausi 2017-2018) sekaannusten välttämiseksi. Yhdistystämme tukee säännöllisesti myös muutama kuukausilahjoittaja. Pihakeinuprojekti etenee myös suotuisissa merkeissä ja rahastonhoitajalta saadun yhteenvedon perusteella projektissa on mukana yksityisiä kuukausilahjoittajia ja muutamia yhteisöjen lahjoituksia.

Kokouksen merkittävin käsitelty asia oli vanhempainyhdistyksen joulujuhlan toteutuminen. Juhla pidetään Takriko-salissa keskiviikkona 20.12.2017 klo 18 alkaen ja ohjelmassa on mm. jouluista yhteislaulua, näytelmä- ja ilmaisutaitokerhojen joulukuvaelma, tanssiesitys ja muutama yllätysnumerokin on luvassa. Tilaisuuden jälkeen on kahvitarjoilu ja yläluokat voivat kartuttaa luokkaretkirahastojaan yläaulan joulumyyjäisissä. Tervetuloa!

Toinen kokouksessa käsitelty merkittävä asia oli Mikavelin konsertti lauantaina 17.2.2018 Takriko-salissa. Vanhempainyhdistys järjestää konsertin yhdessä koulun oppilaskunnan kanssa. Tarkempaa infoa tilaisuudesta lähempänä H-hetkeä!

Lopuksi, vanhempainyhdistys toivottaa Siunattua Isänpäivää koulun jokaisen oppilaan isälle! Muistakaamme kiitollisuudella myös Taivaallista Isäämme kaikesta siitä hyvyydestä, jolla Hän on meitä siunannut!

**********************************************************************************************

8.11.2017

Pihakeinuprojekti etenee – 60 prosentin raja lähes saavutettu!

Koulun kevätjuhlissa aloitettu pihakeinuprojektin varainhankinta on edennyt kesän hiljaisen vaiheen jälkeen myötätuulessa ja jo lähes 60 prosenttia tavoitesummasta on kerätty. Tämän hetkisellä etenemisnopeudella hankkeen käytännön toteutus voidaan aloittaa kesällä 2018. Koulun alkaessa syksyllä 2018 oppilaat voisivat siis päästä nauttimaan monipuolisemmista liikuntamahdollisuuksista välitunneilla!

Vanhempainyhdistys kiittää hankkeeseen jo osallistuneita ja muistuttaa, että vielä ehtii mukaan!

 **********************************************************************************************

1.6.2017

Alakoulun kevätjuhlan yhteydessä vanhempainyhdistys aloitti varainkeräyksen uutta kiipeilytelinettä ja linnunpesäkeinua varten upealla esittelyvideolla, josta kiitämme 1-2. luokkien oppilaita ja Olgaa videon toteuttamisesta! Kolehtiin kertyi mukava alkupääoma ja useampi vanhempi otti tilisiirron mukaansa! Juhlan päätteeksi kuudennen luokan oppilaille jaettiin vanhempainyhdistyksen perinteiset stipendit!

Kiipeilyteline      Linnunpesäkeinu

Tämän illan yläkoulun kevätjuhlassa on myös mahdollisuus osallistua keräykseen ja yhdeksännen luokan oppilaat saavat omat stipendinsä vanhempainyhdistykseltä!

************************************************************************************************

27.4.2017

Vanhempainyhdistyksen vuosikokous pidettiin koululla 27.4.2017. Kokouksessa valittiin uusi hallitus toimintakaudelle 2017-2018. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jukka Pirinen ja varsinaisina jäseninä jatkavat Minna Arvaja (sihteeri), Heikki Lehikoinen (varapj), Päivimaria Kuivamäki, Tanja Katajisto, Tiina Auerma, Ulpu Saarinen (koulun edustaja) sekä uutena jäsenenä Mirja Jussila. Varajäseniksi valittiin Juha Katajisto, Olga Alatalo (koulun edustaja) ja uutena varajäsenenä Tarja Peltonen.

Vuosikokous päätti myös pitää jäsenmaksun ennallaan 25 eurossa.

*************************************************************************************************

21.11.2016

Lauantaina 19.11.2016 pidetty Lapset digimaailmassa-teemapäivä kokosi koululle pienen, mutta sitäkin aktiivisemman ryhmän oppilaiden vanhempia ja opettajia. Kuulimme Juha Katajiston lyhyen esittelyn digitalisaation historiasta ja  Päivimaria Kuivamäen luennon digitalisaation vaikutuksista lapsen psykologiseen kehitykseen. Kanavissa Miikka Junnila  kertoi monialaisesti pelimaailmasta ja some-kanavassa keskityttiin keskustelemaan mm. sääntöjen laatimista lapsille digilaitteiden käytöstä ja opettaja Satu Hursti kertoi koulun näkökulmia teemaan liittyen. Luennot ja Miikka Junnilan kanava taltioitiin. Tallenteita on mahdollista lainata koululta.

Saadun palautteen perusteelle päivä koettiin tarpeelliseksi. Samalla todettiin, että aikaa olisi voinut olla varattuna enemmän keskustelua varten ja monta asiaa jäi myös käsittelemättä. Erityiskiitos Miikka Junnilalle, Päivimaria Kuivamäelle ja Juha Katajistolle oman tietotaitonsa jakamisesta.

 

 

 

 

 

 

 

teemuAjankohtaista