20.4.2018

MUISTUTUS: Vanhempainyhdistyksen vuosikokous tiistaina 24.4.2018

Tampereen kristillisen koulun vanhempainyhdistys ry:n vuosikokous pidetään tiistaina 24.4.2018 klo 18.00 Tampereen kristillisellä koululla. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Vuosikokouksen jälkeen uusi hallitus pitää järjestäytymiskokouksen.

Tervetuloa!

*********************************************************************************************

19.4.2018

Helatorstaina 10.5.2018 koko kouluperheen toimintapäivä

Vanhempainyhdistys järjestää helatorstaina 10.5.2018 klo 10-13 koko kouluperheen toimintapäivän yhdessä koulun henkilökunnan kanssa. Toimintapäivä on oppilaille koulupäivä ja se korvaa yhden koulupäivän. Oppilaat ruokailevat normaalisti koulussa ja vanhemmille on tarjolla maksullinen lounas (5 €), johon ilmoittautumiset koululle Wilman kautta 3.5.2018 mennessä (löytyy Wilmasta kohdasta ’kyselyt’). Toimintapäivän teema on ”jotta he olisivat yhtä” ja päivän ohjelma on suunniteltu koko perheelle.

Toimintapäivän ohjelma koostuu tehtäväpisteistä, joissa annetut tehtävät tehdään pienryhmissä. Suoritetuista tehtävistä jokainen saa merkinnän omaan passiin ja päivän päätteeksi passit palautetaan takaisin. Palautettujen passien kesken arvotaan mm. ravintolalahjakortti. Toimintapisteitä ovat mm. kristityn vaellus -köysirata, menkää ja tehkää-lähetystyöpiste, laupiaan samarialaisen sidontapiste, nallesairaala, luomispolku ja diakonia. Lisäksi yläkoulun luokat pelaavat salissa ”Jerikon valloitusta” eli kaupunkisotaa.

Toimintapisteiden lisäksi päivän aikana on myös oheistoimintaa: ulkona on mahdollisuus pelata katukoripalloa tai pingistä, oppilaskunta järjestää ongintaa ja kasvomaalausta perheen pienemmille, 8-luokkalaiset pitävät koko päivän ajan Vohvelikahvilaa. Vaihto/kierrätystorille voi tuoda urheiluvälineitä ja lasten vaatteita tai tulla tekemään löytöjä. Vanhemmilla on myös mahdollisuus kuulla ajankohtaista tietoa SOME-niskan haasteista.

Tervetuloa koko perhe!

*********************************************************************************************

9.4.2018

Pihakeinuprojekti loppusuoralla – 75 prosentin raja saavutettu

Koulun kevätjuhlissa 2017 aloitettu pihakeinuprojektin varainhankinta on edennyt tasaisesti talven ajan ja huhtikuun alussa tavoitesummasta saavutettiin 75 prosentin raja. Yhdistyksen hallitus päätti maaliskuun kokouksessa aloittaa projektin toteutuksen järjestelyt kesälle 2018. Tavoitteemme on, että koulun alkaessa elokuussa 2018 oppilaat voivat  päästä nauttimaan monipuolisemmista liikuntamahdollisuuksista välitunneilla.

Kiipeilyteline             Linnunpesäkeinu

Vanhempainyhdistys kiittää hankkeeseen osallistuneita ja muistuttaa, että vielä ehtii mukaan!

*********************************************************************************************

21.12.2017

Lämmin kiitos jokaiselle vanhempainyhdistyksen joulujuhlaan osallistuneelle ja ohjelmissa mukana olleille! Yhdistys haluaa erityisesti kiittää Oljaa ja Mariaa todella upeasta joulukuvaelmasta. Myös Messukylän Kohtaamispaikan ylistysryhmän jouluiset yhteislaulut, Pispalan kirkon ukuleleporukan iloinen musisointi ja yläluokkien tyttöjen laulut johdattivat joulun tunnelmaan. Sokerina pohjalla oli 3- luokan tyttöjen huikea ylistystanssiesitys You raise me up!

Vanhempainyhdistys toivottaa kaikille Rauhallista Jeesuksen syntymäjuhlaa ja Siunattua Uutta Vuotta 2018!

*********************************************************************************************

15.12.2017

Adressi Tampereen kaupungille liikennejärjestelyiden parantamiseksi

Koulun rehtori Merja Kinnunen puhui syksyllä vanhempainillassa koulun ympäristön liikenteen turvattomuudesta ja kehotti vanhempia olemaan asiasta yhteydessä mm. Tampereen kaupunkiin muutoksen aikaansaamiseksi. Tämän vuoksi vanhempainyhdistys päätti 14.12.2017 kokouksessaan kerätä adressin, joka luovutetaan myöhemmin Tampereen kaupungille.

Voit tutustua adressiin ja allekirjoittaa sen vanhempainyhdistyksen järjestämän joulujuhlan yhteydessä tai myöhemmin koulun kansliassa. Myös oppilailla on mahdollisuus allekirjoittaa adressi, koska kyseessä on ensisijaisesti heidän turvallisuutensa.

*********************************************************************************************

5.12.2017

Vanhempainyhdistys kiittää koulun oppilaita ja henkilökuntaa lämminhenkisestä, upeasta  Suomi100 itsenäisyyspäivän juhlasta Tampereen Saalemilla 4.12.2017!

*********************************************************************************************

1.6.2017

Alakoulun kevätjuhlan yhteydessä vanhempainyhdistys aloitti varainkeräyksen uutta kiipeilytelinettä ja linnunpesäkeinua varten upealla esittelyvideolla, josta kiitämme 1-2. luokkien oppilaita ja Olgaa videon toteuttamisesta! Kolehtiin kertyi mukava alkupääoma ja useampi vanhempi otti tilisiirron mukaansa! Juhlan päätteeksi kuudennen luokan oppilaille jaettiin vanhempainyhdistyksen perinteiset stipendit!

************************************************************************************************

27.4.2017

Vanhempainyhdistyksen vuosikokous pidettiin koululla 27.4.2017. Kokouksessa valittiin uusi hallitus toimintakaudelle 2017-2018. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jukka Pirinen ja varsinaisina jäseninä jatkavat Minna Arvaja (sihteeri), Heikki Lehikoinen (varapj), Päivimaria Kuivamäki, Tanja Katajisto, Tiina Auerma, Ulpu Saarinen (koulun edustaja) sekä uutena jäsenenä Mirja Jussila. Varajäseniksi valittiin Juha Katajisto, Olga Alatalo (koulun edustaja) ja uutena varajäsenenä Tarja Peltonen.

Vuosikokous päätti myös pitää jäsenmaksun ennallaan 25 eurossa.

*************************************************************************************************

21.11.2016

Lauantaina 19.11.2016 pidetty Lapset digimaailmassa-teemapäivä kokosi koululle pienen, mutta sitäkin aktiivisemman ryhmän oppilaiden vanhempia ja opettajia. Kuulimme Juha Katajiston lyhyen esittelyn digitalisaation historiasta ja  Päivimaria Kuivamäen luennon digitalisaation vaikutuksista lapsen psykologiseen kehitykseen. Kanavissa Miikka Junnila  kertoi monialaisesti pelimaailmasta ja some-kanavassa keskityttiin keskustelemaan mm. sääntöjen laatimista lapsille digilaitteiden käytöstä ja opettaja Satu Hursti kertoi koulun näkökulmia teemaan liittyen. Luennot ja Miikka Junnilan kanava taltioitiin. Tallenteita on mahdollista lainata koululta.

Saadun palautteen perusteelle päivä koettiin tarpeelliseksi. Samalla todettiin, että aikaa olisi voinut olla varattuna enemmän keskustelua varten ja monta asiaa jäi myös käsittelemättä. Erityiskiitos Miikka Junnilalle, Päivimaria Kuivamäelle ja Juha Katajistolle oman tietotaitonsa jakamisesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

teemuAjankohtaista