5.6.2018

Pihaprojektin kuulumiset

Pihaprojektin toteutus alkaa tulevan kesäloman aikana. Vanhempainyhdistys kiittää jokaista projektiin lahjoittanutta vanhempaa, lasta, sukulaista, yhteisöä ja yritystä! Areenan viereen rakennettavien ulkokatosten osalta varainkeruu jatkuu edelleen. Tavoitteenamme on, että katokset voitaisiin toteuttaa syksyn aikana.

Lappset toimittaa kiipeilytelineen ja hämähäkkikeinun viikolla 26 (25.6.-1.7.). Samalla viikolla pidämme asennustalkoot ja sään salliessa käsittelemme areenan, vanhojen keinujen ja kiipeilytelineen puuosat puuöljyllä. Jokainen käsipari on tarpeen ja jos sinulla on mahdollisuus olla talkoissa kyseisellä viikolla, laitatko ystävällisesti viestiä vanhempainyhdistyksen sähköpostiin (vanhempainyhdistys(a)takriko.fi).

Ilmoitamme jokaiselle henkilökohtaisesti talkoiden ajankohdan, kun tiedämme Lappsetin tarkan toimitusaikataulun (HUOM! Ilmoittautuminen ei velvoita osallistumaan talkoisiin).

Siunattua, rentouttavaa ja aurinkoista kesälomaa jokaiselle perheelle!

*********************************************************************************************

1.6.2018

Alakoulun kevätjuhlassa vanhempainyhdistyksen pj:n puheenvuorossa muisteltiin kiitollisina menneen lukuvuoden kohokohtia, erityisesti 3-luokan keväinen myyntipiste perjantaisin Pikkupurren rakennusprojektin hyväksi kosketti yhdistystämme! Luokan oppilaat luovuttivat myyntipisteen tuotosta kertyneen shekin Pikkupurren kevätjuhlassa päiväkodin johtajalle.

Kiitollisina saimme myös kertoa, että pihaprojekti alkaa kesäloman aikana hämähäkkikeinun ja kiipeilytelineen asennustalkoilla. Areenan viereen suunniteltujen ulkokatoksien osalta varainhankinta jatkuu edelleen. Juhlan lopussa jaettiin kuudennen luokan oppilaille vanhempainyhdistyksen perinteiset stipendit.

*********************************************************************************************

10.5.2018

Vanhempainyhdistys järjesti onnistuneen koko koulun toimintapäivän Helatorstaina upeassa ja aurinkoisessa säässä – kiitos Herralle! Paljon hymyileviä lapsia ja heidän vanhempiaan, isloita puheen sorinaa ja toimintarasteilla riitti vilskettä koko tapahtuman ajan. Kiinnostuneilla oli mahdollisuus kuulla Adventtikirkon NYT-toiminnasta ja möys someniskan haasteista. Päivän päätteeksi suoritettiin arvonnat toimintapassin palauttaneiden kesken – onnea voittaneille!

Kiitokset koulun henkilökunnalle ja vapaaehtoisille avustajille onnistuneesta päivästä!

*********************************************************************************************

24.4.2018

Vanhempainyhdistyksen vuosikokous 

Vanhempainyhdistyksen vuosikokous pidettiin koululla 24.4.2018. Kokouksessa valittiin uusi hallitus toimintakaudelle 2018-2019. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jukka Pirinen ja varsinaisina jäseninä jatkavat Minna Arvaja (sihteeri), Heikki Lehikoinen (varapj), Päivimaria Kuivamäki, Tiina Auerma,  Mirja Jussila (Pikkupurren edustaja) ja Ulpu Saarinen (koulun edustaja) sekä uutena jäsenenä Saana Oinonen. Varajäseniksi valittiin Olga Alatalo.

Vuosikokous päätti muuttaa jäsenmaksukäytäntöä siten, että yhdeltä jäseneltä  maksu on jatkossa 30 euroa ja kahdelta jäseneltä yhteishinta on 50 euroa.

*********************************************************************************************

21.12.2017

Lämmin kiitos jokaiselle vanhempainyhdistyksen joulujuhlaan osallistuneelle ja ohjelmissa mukana olleille! Yhdistys haluaa erityisesti kiittää Oljaa ja Mariaa todella upeasta joulukuvaelmasta. Myös Messukylän Kohtaamispaikan ylistysryhmän jouluiset yhteislaulut, Pispalan kirkon ukuleleporukan iloinen musisointi ja yläluokkien tyttöjen laulut johdattivat joulun tunnelmaan. Sokerina pohjalla oli 3- luokan tyttöjen huikea ylistystanssiesitys You raise me up!

Vanhempainyhdistys toivottaa kaikille Rauhallista Jeesuksen syntymäjuhlaa ja Siunattua Uutta Vuotta 2018!

*********************************************************************************************

15.12.2017

Adressi Tampereen kaupungille liikennejärjestelyiden parantamiseksi

Koulun rehtori Merja Kinnunen puhui syksyllä vanhempainillassa koulun ympäristön liikenteen turvattomuudesta ja kehotti vanhempia olemaan asiasta yhteydessä mm. Tampereen kaupunkiin muutoksen aikaansaamiseksi. Tämän vuoksi vanhempainyhdistys päätti 14.12.2017 kokouksessaan kerätä adressin, joka luovutetaan myöhemmin Tampereen kaupungille.

Voit tutustua adressiin ja allekirjoittaa sen vanhempainyhdistyksen järjestämän joulujuhlan yhteydessä tai myöhemmin koulun kansliassa. Myös oppilailla on mahdollisuus allekirjoittaa adressi, koska kyseessä on ensisijaisesti heidän turvallisuutensa.

*********************************************************************************************

5.12.2017

Vanhempainyhdistys kiittää koulun oppilaita ja henkilökuntaa lämminhenkisestä, upeasta  Suomi100 itsenäisyyspäivän juhlasta Tampereen Saalemilla 4.12.2017!

*********************************************************************************************

1.6.2017

Alakoulun kevätjuhlan yhteydessä vanhempainyhdistys aloitti varainkeräyksen uutta kiipeilytelinettä ja linnunpesäkeinua varten upealla esittelyvideolla, josta kiitämme 1-2. luokkien oppilaita ja Olgaa videon toteuttamisesta! Kolehtiin kertyi mukava alkupääoma ja useampi vanhempi otti tilisiirron mukaansa! Juhlan päätteeksi kuudennen luokan oppilaille jaettiin vanhempainyhdistyksen perinteiset stipendit!

*************************************************************************************************

21.11.2016

Lauantaina 19.11.2016 pidetty Lapset digimaailmassa-teemapäivä kokosi koululle pienen, mutta sitäkin aktiivisemman ryhmän oppilaiden vanhempia ja opettajia. Kuulimme Juha Katajiston lyhyen esittelyn digitalisaation historiasta ja  Päivimaria Kuivamäen luennon digitalisaation vaikutuksista lapsen psykologiseen kehitykseen. Kanavissa Miikka Junnila  kertoi monialaisesti pelimaailmasta ja some-kanavassa keskityttiin keskustelemaan mm. sääntöjen laatimista lapsille digilaitteiden käytöstä ja opettaja Satu Hursti kertoi koulun näkökulmia teemaan liittyen. Luennot ja Miikka Junnilan kanava taltioitiin. Tallenteita on mahdollista lainata koululta.

Saadun palautteen perusteelle päivä koettiin tarpeelliseksi. Samalla todettiin, että aikaa olisi voinut olla varattuna enemmän keskustelua varten ja monta asiaa jäi myös käsittelemättä. Erityiskiitos Miikka Junnilalle, Päivimaria Kuivamäelle ja Juha Katajistolle oman tietotaitonsa jakamisesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

teemuAjankohtaista