18.12.2018

Jouluinen tervehdys vanhempainyhdistykseltä

Vuosi 2018 on lähestymässä kohti loppuaan ja paljon upeita muistoja nousee mieleeni. Ensimmäisenä tietysti kiitollisuus Tampereen kristillisestä koulusta, jossa lapsemme saavat opiskella Näsijärven upeissa rantamaisemissa ja jossa voidaan avoimesti kertoa kristillisestä uskosta. Kristillisen uskon perusta on luonteva osa koulumme opetusta. Opiskelu koulussamme on myös lapsiemme aitoa ihmettelyä ja oivalluksia siitä, miten mielikuvitusrikkaasti Jumala on kaiken luonut. Olemme vanhempainyhdistyksessä todella kiitollisia jokaisesta opettajasta ja koko muusta koulun henkilökunnasta, jotka elävät sydämestään uskoaan todeksi osana lapsiemme kasvatusta.

Toiseksi mieleeni tulee kiitollisuus pihaprojektin onnistunut toteutus kesällä. Suuri kiitos projektiin osallistuneille, jotka antoivat loma-aikaan kesä-heinäkuussa omat kätensä käyttöömme keinun ja kiipeilytelineen pystytystalkoissa. Samassa yhteydessä myös liikunta-areena sai uuden puuöljypinnan.

Kolmantena, suurena kiitoksen aiheena on Pikkupurren laajennusosan valmistuminen elo-syyskuussa. Lisätilat tulivat tarpeeseen ja mahdollistavat myös toisen esikouluryhmän. Liikuttavin hetki tässä hankkeessa mielestäni koetiin, kun Pikkupurren kevätjuhlassa koulumme silloiset kolmosluokkalaiset luovuttivat keväällä pitämänsä myyntipisteen tuotosta kertyneen shekin Pikkupurren johtajalle. Uskon näiden lasten vilpittömän uskon näkymättömään (Hebr.11:1-2) osaltaan olleen vaikuttamassa siihen, että laajennusosa toteutui aikataulussaan..

Viimeisenä muistona kuluneelta vuodelta nousee mieleen Helatorstaina toteutettu koko koulun toimintapäivä. Koululla ja sen lähiympäristössä oli paljon toimintaa. Monet olivat tulleet koko perheen voimin, kaikilla kuului iloinen puheen sorina ja joka puolella oli hymyileviä ihmisiä. Rukoilimme yhdistyksen hallituksen kokouksessa, että saisimme vietyä päivän läpi hyvässä säässä – ja Herra vastasi rukouksiimme monikertaisesti, saimme nauttia pitkästä aikaa upeasta, aurinkoisesta ja lämpimästä kesästä.

Vanhempainyhdistyksen puolesta toivotan koulumme jokaiselle oppilaalle ja vanhemmalle sekä koulun koko henkilökunnalle

Siunattua Jeesuksen syntymäjuhlaa ja Herran ihmeitä Uuteen vuoteen 2019!

Jukka Pirinen, vanhempainyhdistyksen pj.

***********

14.12.2018

”Loista pimeyden keskellä valoa”

Vanhempainyhdistyksen tilaamat heijastimet ja puuvillakassit ovat saapuneet. Heijastimet maksavat 3 €/kpl ja värivaihtoehtoina ovat pinkki, lila, vihreä, sininen ja harmaa.  Puuvillakassien hinta on 6 €/kpl ja värivaihtoehtoina ovat punainen, vihreä, harmaa ja musta. 

Heijastimesta saat viime hetken täydennystä joululahjoihin ja samalla suojaat rakkaitasi pimeässä. Kassilla voit viedä lahjat sukulaisille, antaa lahjaksi tai käyttää vaikka luistinkassina koulussa. Tuotteet ovat myynnissä koululla sekä ensi viikolla alakoulun joulujuhlan ke 19.12.2018 ja yläkoulun joulujuhlan to 20.12.2018 jälkeen.

***********

30.11.2018

Vanhempainyhdistyksen kuulumisia

Syyslukukausi on mennyt vauhdilla ja tulevana viikonloppuna on jo ensimmäinen Adventtisunnuntai. Eihän siitä ole kuin lyhyt hetki, kun saimme nauttia upeasta ja lämpimästä kesästä – ja pystytimme koulun pihalle uuden kiipeilytelineen jaa hämähäkkikeinun. Samassa yhteydessä myös areena sai uuden värin. Kiitokset vielä kerran kaikille talkoisiin osallistuneille!

Vanhempainyhdistys on tilannut marraskuussa erän puuvillakasseja ja heijastimia koulun logo-painatuksilla varainhankintaan. Tuotteet tulevat myyntiin joulukuussa, tarkat päivämäärät eivät vielä ole tiedossa. Tilauksen toimittaa Kuusnelonen Oy, joka samalla sponsoroi yhdistyksemme toimintaa. Sydämelliset kiitokset!

”Hoosianna, Daavidin Poika. Kiitetty olkoon Hän.

Kiitetty Daavidin Poika, joka tulee Herran nimeen”

***********

5.6.2018

Pihaprojektin kuulumiset

Pihaprojektin toteutus alkaa tulevan kesäloman aikana. Lappset toimittaa kiipeilytelineen ja hämähäkkikeinun viikolla 26 (25.6.-1.7.). Samalla viikolla pidämme asennustalkoot ja sään salliessa käsittelemme areenan, vanhojen keinujen ja kiipeilytelineen puuosat puuöljyllä. Jokainen käsipari on tarpeen ja jos sinulla on mahdollisuus olla talkoissa kyseisellä viikolla, laitatko ystävällisesti viestiä vanhempainyhdistyksen sähköpostiin (vanhempainyhdistys(a)takriko.fi).

Ilmoitamme jokaiselle henkilökohtaisesti talkoiden ajankohdan, kun tiedämme Lappsetin tarkan toimitusaikataulun (HUOM! Ilmoittautuminen ei velvoita osallistumaan talkoisiin).

Siunattua, rentouttavaa ja aurinkoista kesälomaa jokaiselle perheelle!

**********

1.6.2018

Alakoulun kevätjuhlassa vanhempainyhdistyksen pj:n puheenvuorossa muisteltiin kiitollisina menneen lukuvuoden kohokohtia, erityisesti 3-luokan keväinen myyntipiste perjantaisin Pikkupurren rakennusprojektin hyväksi kosketti yhdistystämme! Luokan oppilaat luovuttivat myyntipisteen tuotosta kertyneen shekin Pikkupurren kevätjuhlassa päiväkodin johtajalle.

Kiitollisina saimme myös kertoa, että pihaprojekti alkaa kesäloman aikana hämähäkkikeinun ja kiipeilytelineen asennustalkoilla. Juhlan lopussa jaettiin kuudennen luokan oppilaille vanhempainyhdistyksen perinteiset stipendit.

************

10.5.2018

Vanhempainyhdistys järjesti onnistuneen koko koulun toimintapäivän Helatorstaina upeassa ja aurinkoisessa säässä – kiitos Herralle! Paljon hymyileviä lapsia ja heidän vanhempiaan, iloista puheen sorinaa ja toimintarasteilla riitti vilskettä koko tapahtuman ajan. Kiinnostuneilla oli mahdollisuus kuulla Adventtikirkon NYT-toiminnasta ja myös someniskan haasteista. Päivän päätteeksi suoritettiin arvonnat toimintapassin palauttaneiden kesken – onnea voittaneille!

Kiitokset koulun henkilökunnalle ja vapaaehtoisille avustajille onnistuneesta päivästä!

************

24.4.2018

Vanhempainyhdistyksen vuosikokous 

Vanhempainyhdistyksen vuosikokous pidettiin koululla 24.4.2018. Kokouksessa valittiin uusi hallitus toimintakaudelle 2018-2019. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jukka Pirinen ja varsinaisina jäseninä jatkavat Minna Arvaja (sihteeri), Heikki Lehikoinen (varapj), Päivimaria Kuivamäki, Tiina Auerma,  Mirja Jussila (Pikkupurren edustaja) ja Ulpu Saarinen (koulun edustaja) sekä uutena jäsenenä Saana Oinonen. Varajäseniksi valittiin Olga Alatalo.

Vuosikokous päätti muuttaa jäsenmaksukäytäntöä siten, että yhdeltä jäseneltä  maksu on jatkossa 30 euroa ja kahdelta jäseneltä yhteishinta on 50 euroa.

 

 

 

teemuAjankohtaista