30.11.2018

Vanhempainyhdistyksen kuulumisia

Syyslukukausi on mennyt vauhdilla ja tulevana viikonloppuna on jo ensimmäinen Adventtisunnuntai. Eihän siitä ole kuin lyhyt hetki, kun saimme nauttia upeasta ja lämpimästä kesästä – ja pystytimme koulun pihalle uuden kiipeilytelineen jaa hämähäkkikeinun. Samassa yhteydessä myös areena sai uuden värin. Kiitokset vielä kerran kaikille talkoisiin osallistuneille!

Vanhempainyhdistys on tilannut marraskuussa erän puuvillakasseja ja heijastimia koulun logo-painatuksilla varainhankintaan. Tuotteet tulevat myyntiin joulukuussa, tarkat päivämäärät eivät vielä ole tiedossa. Tilauksen toimittaa Kuusnelonen Oy, joka samalla sponsoroi yhdistyksemme toimintaa. Sydämelliset kiitokset!

”Hoosianna, Daavidin Poika. Kiitetty olkoon Hän.

Kiitetty Daavidin Poika, joka tulee Herran nimeen”

*********************************************************************************************

5.6.2018

Pihaprojektin kuulumiset

Pihaprojektin toteutus alkaa tulevan kesäloman aikana. Vanhempainyhdistys kiittää jokaista projektiin lahjoittanutta vanhempaa, lasta, sukulaista, yhteisöä ja yritystä! Areenan viereen rakennettavien ulkokatosten osalta varainkeruu jatkuu edelleen. Tavoitteenamme on, että katokset voitaisiin toteuttaa syksyn aikana.

Lappset toimittaa kiipeilytelineen ja hämähäkkikeinun viikolla 26 (25.6.-1.7.). Samalla viikolla pidämme asennustalkoot ja sään salliessa käsittelemme areenan, vanhojen keinujen ja kiipeilytelineen puuosat puuöljyllä. Jokainen käsipari on tarpeen ja jos sinulla on mahdollisuus olla talkoissa kyseisellä viikolla, laitatko ystävällisesti viestiä vanhempainyhdistyksen sähköpostiin (vanhempainyhdistys(a)takriko.fi).

Ilmoitamme jokaiselle henkilökohtaisesti talkoiden ajankohdan, kun tiedämme Lappsetin tarkan toimitusaikataulun (HUOM! Ilmoittautuminen ei velvoita osallistumaan talkoisiin).

Siunattua, rentouttavaa ja aurinkoista kesälomaa jokaiselle perheelle!

*********************************************************************************************

1.6.2018

Alakoulun kevätjuhlassa vanhempainyhdistyksen pj:n puheenvuorossa muisteltiin kiitollisina menneen lukuvuoden kohokohtia, erityisesti 3-luokan keväinen myyntipiste perjantaisin Pikkupurren rakennusprojektin hyväksi kosketti yhdistystämme! Luokan oppilaat luovuttivat myyntipisteen tuotosta kertyneen shekin Pikkupurren kevätjuhlassa päiväkodin johtajalle.

Kiitollisina saimme myös kertoa, että pihaprojekti alkaa kesäloman aikana hämähäkkikeinun ja kiipeilytelineen asennustalkoilla. Areenan viereen suunniteltujen ulkokatoksien osalta varainhankinta jatkuu edelleen. Juhlan lopussa jaettiin kuudennen luokan oppilaille vanhempainyhdistyksen perinteiset stipendit.

*********************************************************************************************

10.5.2018

Vanhempainyhdistys järjesti onnistuneen koko koulun toimintapäivän Helatorstaina upeassa ja aurinkoisessa säässä – kiitos Herralle! Paljon hymyileviä lapsia ja heidän vanhempiaan, isloita puheen sorinaa ja toimintarasteilla riitti vilskettä koko tapahtuman ajan. Kiinnostuneilla oli mahdollisuus kuulla Adventtikirkon NYT-toiminnasta ja möys someniskan haasteista. Päivän päätteeksi suoritettiin arvonnat toimintapassin palauttaneiden kesken – onnea voittaneille!

Kiitokset koulun henkilökunnalle ja vapaaehtoisille avustajille onnistuneesta päivästä!

*********************************************************************************************

24.4.2018

Vanhempainyhdistyksen vuosikokous 

Vanhempainyhdistyksen vuosikokous pidettiin koululla 24.4.2018. Kokouksessa valittiin uusi hallitus toimintakaudelle 2018-2019. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jukka Pirinen ja varsinaisina jäseninä jatkavat Minna Arvaja (sihteeri), Heikki Lehikoinen (varapj), Päivimaria Kuivamäki, Tiina Auerma,  Mirja Jussila (Pikkupurren edustaja) ja Ulpu Saarinen (koulun edustaja) sekä uutena jäsenenä Saana Oinonen. Varajäseniksi valittiin Olga Alatalo.

Vuosikokous päätti muuttaa jäsenmaksukäytäntöä siten, että yhdeltä jäseneltä  maksu on jatkossa 30 euroa ja kahdelta jäseneltä yhteishinta on 50 euroa.

 

 

 

 

 

 

 

 

teemuAjankohtaista