1.6.2017

Alakoulun kevätjuhlan yhteydessä vanhempainyhdistys aloitti varainkeräyksen uutta kiipeilytelinettä ja linnunpesäkeinua varten upealla esittelyvideolla, josta kiitämme 1-2. luokkien oppilaita ja Olgaa videon toteuttamisesta! Kolehtiin kertyi mukava alkupääoma ja useampi vanhempi otti tilisiirron mukaansa! Juhlan päätteeksi kuudennen luokan oppilaille jaettiin vanhempainyhdistyksen perinteiset stipendit!

Kiipeilyteline      Linnunpesäkeinu

Tämän illan yläkoulun kevätjuhlassa on myös mahdollisuus osallistua keräykseen ja yhdeksännen luokan oppilaat saavat omat stipendinsä vanhempainyhdistykseltä!

********************************************************************************************************************

23.5.2017

Vanhempainyhdistyksen kevään viimeinen kokous pidettiin 23.5.2017 koululla. Kokouksessa päätettiin aloittaa osana Liikkuva Koulu-hanketta keräys uuden kiipeilytelineen ja linnunpesäkeinun hankkimiseksi koulun pihalle. Keräykseen voi osallistua esimerkiksi ensi viikon kevätjuhlissa kerättäviin kolehteihin, kertalahjoituksena tai kuukausilahjoittajana! Myös yritysten ja yhteisöjen sponsorointi on mahdollista, ota rohkeasti yhteyttä!

Seuraava hallituksen kokous pidetään koululla torstaina 17.8.2017 klo 18.00 alkaen!

********************************************************************************************************************

27.4.2017

Vanhempainyhdistyksen vuosikokous pidettiin koululla 27.4.2017. Kokouksessa valittiin uusi hallitus toimintakaudelle 2017-2018. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jukka Pirinen ja varsinaisina jäseninä jatkavat Minna Arvaja (sihteeri), Heikki Lehikoinen (varapj), Päivimaria Kuivamäki, Tanja Katajisto, Tiina Auerma, Ulpu Saarinen (koulun edustaja) sekä uutena jäsenenä Mirja Jussila. Varajäseniksi valittiin Juha Katajisto, Olga Alatalo (koulun edustaja) ja uutena varajäsenenä Tarja Peltonen.

Vuosikokous päätti myös pitää jäsenmaksun ennallaan 25 eurossa.

*********************************************************************************************************************

21.11.2016

Lauantaina 19.11.2016 pidetty Lapset digimaailmassa-teemapäivä kokosi koululle pienen, mutta sitäkin aktiivisemman ryhmän oppilaiden vanhempia ja opettajia. Kuulimme Juha Katajiston lyhyen esittelyn digitalisaation historiasta ja  Päivimaria Kuivamäen luennon digitalisaation vaikutuksista lapsen psykologiseen kehitykseen. Kanavissa Miikka Junnila  kertoi monialaisesti pelimaailmasta ja some-kanavassa keskityttiin keskustelemaan mm. sääntöjen laatimista lapsille digilaitteiden käytöstä ja opettaja Satu Hursti kertoi koulun näkökulmia teemaan liittyen. Luennot ja Miikka Junnilan kanava taltioitiin. Tallenteita on mahdollista lainata koululta.

Saadun palautteen perusteelle päivä koettiin tarpeelliseksi. Samalla todettiin, että aikaa olisi voinut olla varattuna enemmän keskustelua varten ja monta asiaa jäi myös käsittelemättä. Erityiskiitos Miikka Junnilalle, Päivimaria Kuivamäelle ja Juha Katajistolle oman tietotaitonsa jakamisesta.

********************************************************************************************************************

26.10.2016

Löytyykö kotoanne ylimääräisiä, toimivia tietokoneita (pöytä tai kannettava) tai tablettitietokoneita? Koululla on akuutti pula tietokoneista, minkä vuoksi vanhempainyhdistys järjestää vanhojen ATK-laitteiden keräyksen. Voit toimittaa oman tietokoneesi tai tablettisi koululle esimerkiksi 19.11.2016 digipäivään tai sopia asiasta henkilökohtaisesti Juha Katajiston kanssa sähköpostitse juha.m.katajisto(a)gmail.com. Voit myös tiedustella Juhalta, soveltuuko laitteesi teknisesti koulun käyttöön.

 

 

 

 

 

 

teemuAjankohtaista