10.11.2017

Hyviä uutisia vanhempainyhdistyksen kokouksesta!

Vanhempainyhdistyksen hallitus kokoontui eilen illalla koululla. Yhdistyksen taloudellinen tilanne on syksyn aikana kohentunut erityisesti jäsenmaksuaktiivisuuden lisääntymisen vuoksi, mistä tahdomme esittää suuren kiitoksen jokaiselle jäsenmaksun maksaneelle. Päätimme yhdistyksen tiedotteissa kohdentaa vuosijäsenmaksun koulun lukuvuoteen (nyt menossa siis maksukausi 2017-2018) sekaannusten välttämiseksi. Yhdistystämme tukee säännöllisesti myös muutama kuukausilahjoittaja. Pihakeinuprojekti etenee myös suotuisissa merkeissä ja rahastonhoitajalta saadun yhteenvedon perusteella projektissa on mukana yksityisiä kuukausilahjoittajia ja muutamia yhteisöjen lahjoituksia.

Kokouksen merkittävin käsitelty asia oli vanhempainyhdistyksen joulujuhlan toteutuminen. Juhla pidetään Takriko-salissa keskiviikkona 20.12.2017 klo 18 alkaen ja ohjelmassa on mm. jouluista yhteislaulua, näytelmä- ja ilmaisutaitokerhojen joulukuvaelma, tanssiesitys ja muutama yllätysnumerokin on luvassa. Tilaisuuden jälkeen on kahvitarjoilu ja yläluokat voivat kartuttaa luokkaretkirahastojaan yläaulan joulumyyjäisissä. Tervetuloa!

Toinen kokouksessa käsitelty merkittävä asia oli Mikavelin konsertti lauantaina 17.2.2018 Takriko-salissa. Vanhempainyhdistys järjestää konsertin yhdessä koulun oppilaskunnan kanssa. Tarkempaa infoa tilaisuudesta lähempänä H-hetkeä!

Lopuksi, vanhempainyhdistys toivottaa Siunattua Isänpäivää koulun jokaisen oppilaan isälle! Muistakaamme kiitollisuudella myös Taivaallista Isäämme kaikesta siitä hyvyydestä, jolla Hän on meitä siunannut!

**********************************************************************************************

8.11.2017

Pihakeinuprojekti etenee – 60 prosentin raja lähes saavutettu!

Koulun kevätjuhlissa aloitettu pihakeinuprojektin varainhankinta on edennyt kesän hiljaisen vaiheen jälkeen myötätuulessa ja jo lähes 60 prosenttia tavoitesummasta on kerätty. Tämän hetkisellä etenemisnopeudella hankkeen käytännön toteutus voidaan aloittaa kesällä 2018. Koulun alkaessa syksyllä 2018 oppilaat voisivat siis päästä nauttimaan monipuolisemmista liikuntamahdollisuuksista välitunneilla!

Vanhempainyhdistys kiittää hankkeeseen jo osallistuneita ja muistuttaa, että vielä ehtii mukaan!

 **********************************************************************************************

1.6.2017

Alakoulun kevätjuhlan yhteydessä vanhempainyhdistys aloitti varainkeräyksen uutta kiipeilytelinettä ja linnunpesäkeinua varten upealla esittelyvideolla, josta kiitämme 1-2. luokkien oppilaita ja Olgaa videon toteuttamisesta! Kolehtiin kertyi mukava alkupääoma ja useampi vanhempi otti tilisiirron mukaansa! Juhlan päätteeksi kuudennen luokan oppilaille jaettiin vanhempainyhdistyksen perinteiset stipendit!

Kiipeilyteline      Linnunpesäkeinu

Tämän illan yläkoulun kevätjuhlassa on myös mahdollisuus osallistua keräykseen ja yhdeksännen luokan oppilaat saavat omat stipendinsä vanhempainyhdistykseltä!

************************************************************************************************

23.5.2017

Vanhempainyhdistyksen kevään viimeinen kokous pidettiin 23.5.2017 koululla. Kokouksessa päätettiin aloittaa osana Liikkuva Koulu-hanketta keräys uuden kiipeilytelineen ja linnunpesäkeinun hankkimiseksi koulun pihalle. Keräykseen voi osallistua esimerkiksi ensi viikon kevätjuhlissa kerättäviin kolehteihin, kertalahjoituksena tai kuukausilahjoittajana! Myös yritysten ja yhteisöjen sponsorointi on mahdollista, ota rohkeasti yhteyttä!

Seuraava hallituksen kokous pidetään koululla torstaina 17.8.2017 klo 18.00 alkaen!

************************************************************************************************

27.4.2017

Vanhempainyhdistyksen vuosikokous pidettiin koululla 27.4.2017. Kokouksessa valittiin uusi hallitus toimintakaudelle 2017-2018. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jukka Pirinen ja varsinaisina jäseninä jatkavat Minna Arvaja (sihteeri), Heikki Lehikoinen (varapj), Päivimaria Kuivamäki, Tanja Katajisto, Tiina Auerma, Ulpu Saarinen (koulun edustaja) sekä uutena jäsenenä Mirja Jussila. Varajäseniksi valittiin Juha Katajisto, Olga Alatalo (koulun edustaja) ja uutena varajäsenenä Tarja Peltonen.

Vuosikokous päätti myös pitää jäsenmaksun ennallaan 25 eurossa.

*************************************************************************************************

21.11.2016

Lauantaina 19.11.2016 pidetty Lapset digimaailmassa-teemapäivä kokosi koululle pienen, mutta sitäkin aktiivisemman ryhmän oppilaiden vanhempia ja opettajia. Kuulimme Juha Katajiston lyhyen esittelyn digitalisaation historiasta ja  Päivimaria Kuivamäen luennon digitalisaation vaikutuksista lapsen psykologiseen kehitykseen. Kanavissa Miikka Junnila  kertoi monialaisesti pelimaailmasta ja some-kanavassa keskityttiin keskustelemaan mm. sääntöjen laatimista lapsille digilaitteiden käytöstä ja opettaja Satu Hursti kertoi koulun näkökulmia teemaan liittyen. Luennot ja Miikka Junnilan kanava taltioitiin. Tallenteita on mahdollista lainata koululta.

Saadun palautteen perusteelle päivä koettiin tarpeelliseksi. Samalla todettiin, että aikaa olisi voinut olla varattuna enemmän keskustelua varten ja monta asiaa jäi myös käsittelemättä. Erityiskiitos Miikka Junnilalle, Päivimaria Kuivamäelle ja Juha Katajistolle oman tietotaitonsa jakamisesta.

************************************************************************************************

26.10.2016

Löytyykö kotoanne ylimääräisiä, toimivia tietokoneita (pöytä tai kannettava) tai tablettitietokoneita? Koululla on akuutti pula tietokoneista, minkä vuoksi vanhempainyhdistys järjestää vanhojen ATK-laitteiden keräyksen. Voit toimittaa oman tietokoneesi tai tablettisi koululle esimerkiksi 19.11.2016 digipäivään tai sopia asiasta henkilökohtaisesti Juha Katajiston kanssa sähköpostitse juha.m.katajisto(a)gmail.com. Voit myös tiedustella Juhalta, soveltuuko laitteesi teknisesti koulun käyttöön.

 

 

 

 

 

 

teemuAjankohtaista