Uusi lukuvuosi alkaa 9.8. 2018 klo 9.00

Ihanan lämmin ja upea kesäloma-aika on loppusuoralla ja koulun alku lähellä. Lukuvuosi alkaa 9.8.2018 klo 9.00. Uutta lukuvuotta valmistellaan opettaja- ja henkilökunnan voimin 7.-8.8. klo 10-16. Siunausta jokaiselle kouluperheen jäsenelle ja oppimisen iloa jokaiselle uutta lukuvuotta aloittavalle oppilaallemme. Lämpimästi tervetuloa kouluun!

Merja KinnunenUusi lukuvuosi alkaa 9.8. 2018 klo 9.00

Remonttia ja koulun alkua 18.8.2016

Tampereen kristillisen koulun 51. lukuvuosi alkoi iloisesti remontin keskellä 246 oppilaan voimin. Odotamme innokkaasti uuden tehokkaamman ilmastoinnin ja muiden tilojen valmistumista. Lukuvuosi aloitettiinkin leirikoulujen merkeissä Kallioniemessä. Leirikoulu ryhmäyttää oppilaita ja siellä voidaan myös aloittaa  jokaisen kouluyhteisön jäsentä koskeva rohkaisemisen ja vahvistamisen teemavuosi. Rukoillen ja kiittäen kuljemme kouluna kohti tulevaisuutta uuden opetussuunnitelman ohjaamina, Jumalan rakkaudessa ja rauhassa.

Anne TukiainenRemonttia ja koulun alkua 18.8.2016

Koulu on alkanut!

Koulumme 50. lukuvuosi on käynnistynyt kesäisissä ja innostuneissa merkeissä. 4.-9. luokat viettivät upeat leirikoulupäivät Kallioniemessä. Monenlaista oppimista tapahtui kauniin luonnon ja tiiviin leiritunnelman keskellä. Erilaisten oppimisratojen ja kylpyläkokemusten ohella yhtenä tärkeimmistä muistetaan varmasti 9. luokan iltahartaus, jossa saatiin kokea uskon ihmettä ja iloa. Leirikoulu toi mukanaan yhteisöllisyyttä ja hyvää asennetta koulutyöhön. Arkisenaherruksen keskellä iloitaan oppimisen ihmeistä ja tutkitaan maailmaa monesta … Read More

Merja KinnunenKoulu on alkanut!

Uudet nettisivut

Tervetuloa Tampereen kristillisen koulun nettisivuille. Sivuja kehitetään jatkuvasti ja toivomme, että löydät niiltä tarvitsemaasi tietoa koulustamme.

Merja KinnunenUudet nettisivut

Nettisivuprojekti

Uudet nettisivut ovat työn alla.

teemuNettisivuprojekti