Vanhempainyhdistyksen jäsenyys

Vanhempainyhdistyksen jäseneksi ovat erityisesti tervetulleita kaikki Tampereen kristillisen koulun oppilaiden vanhemmat. Myös muut henkilöt, yritykset ja yhteisöt, jotka tahtovat tukea yhdistyksen kautta koulumme toimintaa, ovat tervetulleita jäseniksi. Yhdistyksen jäsenmaksu lukuvuonna 2018–2019 on 30 euroa/henkilö ja kahdelta henkilöltä yhteisjäsenmaksu on 50 euroa. Jäsenmaksut maksetaan tilille: FI68 1359 3000 2025 30 (viitenumero 42505).

Maksettuasi jäsenmaksun voit halutessasi ilmoittaa yhteystietosi vanhempainyhdistykselle (nimi, postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) joko sähköpostitse vanhempainyhdistys@takriko.fi tai lähettämällä tietosi postitse osoitteeseen:

Vanhempainyhdistys
c/o Tampereen kristillinen koulu
Ketarantie 4 J
33680 Tampere

Antamiasi tietoja käytetään ainoastaan yhdistyksen sisäiseen tiedottamiseen, eikä tietoja luovuta kolmansille osapuolille (kts. tietosuojaseloste).

***************************************************************************************************************************

Tietosuojaseloste (21. elokuuta 2018)

1. Henkilötietojen käsittelyn tilanne:

Yhdistys ei kerää tietoja jäsenistä jäsenrekisteriin tms. Ainoat henkilötiedot mitä kerätään ovat tiliotteilla näkyvät jäsenmaksujen maksajien nimet ja hallituksen osalta sähköpostiosoitteet ja syntymäajat. Tiliotteella ei olisi tarpeen näkyä nimiä, mutta koska maksun tekijät ovat yksityishenkilöitä näkyvät tiedot, vaikkei niitä tarvita. Hallituksen sähköpostiosoitteet tarvitaan, jotta voidaan lähettää hallintoaineistoa hallituksen kesken ja sopia kokouksista sekä käydä keskustelua.

Tiliotteilla näkyviä tietoja ei jaeta kolmansille osapuolille toiminnantarkastajaa lukuun ottamatta. Toiminnantarkastaja näkee tarvittaessa tiliotteet, joista käy ilmi jäsenmaksun maksaneiden tietoja. Tiliotteet hävitetään kirjanpitolain sallimissa ajoissa (nyt 6 vuoden säilytysaika). Sähköpostiosoitteet päivitetään hallituksen osalta, kun hallitukseen tulee muutoksia.

2. Sisäinen rakenne henkilötietojen käsittelylle:

Hallituksen kokouksessa käydään läpi yhdistyksen periaatteet sen osalta, ettei kukaan ala keräämään yhdistyksen jäsenistä tietoja.

3. Tietosuojaperiaatteet toteuttavat toimenpiteet:

Mitään jäsentietoja ei koota erillisiin tiedostoihin tms. Jäsentietoja ei tarvita laskutusta varten, koska laskutusta ei tehdä vaan jäsenmaksut perustuvat vapaaehtoisuuteen. Jäsenmaksujen maksamiseksi koulun lasten vanhemmille toimitetaan tilisiirtolomakkeet lasten reppupostin mukana vuosikirjeen mukana.

4. Toimenpiteet rekisteröityjen oikeuksien ja pyyntöjen täyttämiseksi:

Tarkastusoikeuspyyntöön vastataan kertomalla, että mitään jäsenrekisteriä pidetä vaan tarvittaessa omat jäsen/kannatusmaksujen maksamisen voi pyytää kukin omasta pankistaan. Yhdistyksen kirjanpitoa ei luovuteta jäsenille eikä hallitukselle toiminnantarkastajaa tai hänen varahenkilöä, rahastonhoitajaa ja puheenjohtajaa (varahenkilö) lukuun ottamatta. Hallituksen jäsenelle kerrottaan tarvittaessa, että hänen tietonsa ovat pyydettävissä yhdistysrekisteristä (PRH), yhdistyksen pankista (Nordea)  ja sähköpostiosoitteen osalta sähköpostista.

Mahdollisiin pyyntöihin vastaa yhdistyksen puheenjohtaja.

teemuJäsenyys