Lukuvuosi loppusuoralla 29.5.2017

Tampereen kristillisen koulun 51. lukuvuosi on päättymässä. Iloitsemme ja kiitämme Jumalaa siunauksista kouluelämässä ja mahdollisuudesta tarjota kristillistä koulukasvatusta Pirkanmaan alueen lapsille. Oppilaita on koulussamme lukuvuoden päättyessä 257.

Oppilaamme ovat vuoden aikana oppineet monenlaisia tietoja ja taitoja. Toimintakulttuurissamme haluamme elää aitoa kristillisyyttä todeksi koulun arjessa ja juhlassa. Haluamme toimia yhteisömme ja yhteiskuntamme parhaaksi.

Pian päättyvän lukuvuoden aikana iloitsimme uusista luokkatiloista ja uudesta opetussuunnitelmasta. Uuden opetussuunnitelman myötä opiskelimme ensimmäisen kerran koko koulun laajuisesti monialaisten viikkojen avulla Suomi 100 -teemaan liittyviä asioita oppilaiden omien ideoiden pohjalta. Kokemus oli koko kouluyhteisölle hyvä, antoisa ja virkistävä. Tulevaisuudessa kehitämme uuden opetussuunnitelman mukaista opetusta entisestään. Oppilaskunta on toiminut koulussamme aktiivisesti järjestäen SWAG-tilaisuuksia, pukeutumisviikon jne.

Lukuvuoden aherruksen päättyessä kouluperhe valmistautuu kiitollisina kesälomaan ja toivottaa hyvää ja siunattua kesää!

Merja KinnunenLukuvuosi loppusuoralla 29.5.2017