Kristillistä kasvatusta luonnon helmassa tukien

Vanhempainyhdistyksen tärkeimmät tehtävät ovat tukea rukouksin ja taloudellisesti koulun toimintaa sekä rohkaista ja varustaa oppilaiden vanhempia kristillisessä kasvatuksessa. Yhdistyksen toimintaa johtaa hallitus, joka kokoontuu säännöllisesti kuukausittain. Tavoitteenamme on löytää jokaisen luokan vanhemmista yhdyshenkilö yhdistyksen ja vanhempien välille.

Käytännön tasolla vanhempainyhdistys järjestää tukitapahtumia koulun hyväksi ja teemapäiviä oppilaiden vanhemmille, avustaa koululle tehtävissä hankinnoissa mahdollisuuksien mukaan sekä tukee harkinnan mukaan oppilaiden osallistumista esimerkiksi leirikouluihin ja luokkaretkille. Vanhempainyhdistys myös jakaa vuosittain stipendit kuudennen ja yhdeksännen luokan oppilaille koulun kevätjuhlissa

Tämän lukuvuoden suurin yksittäinen haasteemme on tukea 1b-luokan pulpettien ja työtuolien hankintaa. Osa on väärän korkuisia ja säätömahdollisuudet ovat rajalliset, hankintaa. Lisäksi luokkatilaa käyttävät myös yläkoulun luokat, mikä aiheuttaa lisähaasteita hyvän ergonomian toteuttamiseksi oppilaille.

Yhdistyksen jäsenyys

Vanhempainyhdistyksen jäseneksi ovat erityisesti tervetulleita kaikki Tampereen kristillisen koulun oppilaiden vanhemmat. Myös muut henkilöt, yritykset ja yhteisöt, jotka tahtovat tukea koulumme toimintaa, ovat tervetulleita jäseniksi.

Lahjoitukset

Vanhempainyhdistys ottaa kiitollisuudella vastaan rahalahjoituksia. Voit maksaa myös ylimääräistä jäsenmaksua tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi haluamallasi summalla.

 

teemuVanhempainyhdistys