20.3.2019

Koko perheen ylistys- ja rukousilta

Vanhempainyhdistys järjestää perjantaina 5.4.2019 klo 18.00 alkaen rukous- ja ylistysillan, johon jokainen perhe on tervetullut. Ylistyksestä vastaavat Johanna Särkkälä ja Jylistys, rukousta johtaa Heikki Lehikoinen ja Raamatun sanaa jakaa Veli-Pekka Joki-Erkkilä. Tilaisuudessa on myös 8-luokkalaisten kahvio yläparvella!

TERVETULOA!
Vanhempainyhdistys

***********

14.3.2019

KOKOUSKUTSU

Tampereen kristillisen koulun vanhempainyhdistys ry:n vuosikokous pidetään torstaina 11.4.2019 klo 18.00 Tampereen kristillisellä koululla. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Vuosikokouksen jälkeen uusi hallitus pitää järjestäytymiskokouksen.

Tervetuloa!
HALLITUS

ESITYSLISTA

1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, kahden pöytäkirjantarkastajan ja ääntenlaskijan valinta
3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Kokouksen esityslistan hyväksyminen
5. Tilinpäätöksen ja vuosikertomuksen käsittely sekä toiminnantarkastajan lausunto
6. Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle
7. Toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen
8. Yhdistyksen päivittyminen sääntöjen hyävksyminen
9. Hallituksen puheenjohtajan ja muiden jäsenten sekä yhdistyksen rahastonhoitajan valinta
10. Toiminnantarkastajan ja hänen varahenkilönsä valinta
11. Jäsenmaksun suuruudesta päättäminen
12. Muut mahdolliset asiat
13. Kokouksen päättäminen

Vuosikokouksessa käsiteltävien asiakirjojen liitteet voi tilata sähköpostitse: vanhempainyhdistys(a)takriko.fi.

***********

15.2.2019

Kassien ja heijastimien tilaaminen

Joulujuhlissa myyntiin tulleita kasseja ja heijastimia on mahdollista tilata sähköpostitse vanhempainyhdistykseltä. Tilatut tuotteet noudetaan koululta. Tilauksen voi maksaa ennakkoon yhdistyksen tilille: IBAN FI68 1359 3000 2025 30 (viite: kassit/heijastimet). Muista ottaa maksutosite mukaan noutaessasi tuotteet. Tuotemyynnistä saatava tuotto menee lyhentämättömänä koulun ja oppilaiden hyväksi.

Kassien hinnat ovat 6 €/kpl (värit: punainen, harmaa, vihreä ja musta) ja heijastimien 3 €/kpl (värit: harmaa, sininen, lila, pinkki ja vihreä).

Yhdistyksen sähköposti on: vanhempainyhdistys(a)takriko.fi

***********

14.12.2018

”Loista pimeyden keskellä valoa”

Vanhempainyhdistyksen tilaamat heijastimet ja puuvillakassit ovat saapuneet. Heijastimet maksavat 3 €/kpl ja värivaihtoehtoina ovat pinkki, lila, vihreä, sininen ja harmaa.  Puuvillakassien hinta on 6 €/kpl ja värivaihtoehtoina ovat punainen, vihreä, harmaa ja musta. 

Heijastimesta saat viime hetken täydennystä joululahjoihin ja samalla suojaat rakkaitasi pimeässä. Kassilla voit viedä lahjat sukulaisille, antaa lahjaksi tai käyttää vaikka luistinkassina koulussa. Tuotteet ovat myynnissä koululla sekä ensi viikolla alakoulun joulujuhlan ke 19.12.2018 ja yläkoulun joulujuhlan to 20.12.2018 jälkeen.

***********

30.11.2018

Vanhempainyhdistyksen kuulumisia

Syyslukukausi on mennyt vauhdilla ja tulevana viikonloppuna on jo ensimmäinen Adventtisunnuntai. Eihän siitä ole kuin lyhyt hetki, kun saimme nauttia upeasta ja lämpimästä kesästä – ja pystytimme koulun pihalle uuden kiipeilytelineen jaa hämähäkkikeinun. Samassa yhteydessä myös areena sai uuden värin. Kiitokset vielä kerran kaikille talkoisiin osallistuneille!

Vanhempainyhdistys on tilannut marraskuussa erän puuvillakasseja ja heijastimia koulun logo-painatuksilla varainhankintaan. Tuotteet tulevat myyntiin joulukuussa, tarkat päivämäärät eivät vielä ole tiedossa. Tilauksen toimittaa Kuusnelonen Oy, joka samalla sponsoroi yhdistyksemme toimintaa. Sydämelliset kiitokset!

”Hoosianna, Daavidin Poika. Kiitetty olkoon Hän.

Kiitetty Daavidin Poika, joka tulee Herran nimeen”

***********

1.6.2018

Alakoulun kevätjuhlassa vanhempainyhdistyksen pj:n puheenvuorossa muisteltiin kiitollisina menneen lukuvuoden kohokohtia, erityisesti 3-luokan keväinen myyntipiste perjantaisin Pikkupurren rakennusprojektin hyväksi kosketti yhdistystämme! Luokan oppilaat luovuttivat myyntipisteen tuotosta kertyneen shekin Pikkupurren kevätjuhlassa päiväkodin johtajalle. Juhlan lopussa jaettiin kuudennen luokan oppilaille vanhempainyhdistyksen perinteiset stipendit.

************

10.5.2018

Vanhempainyhdistys järjesti onnistuneen koko koulun toimintapäivän Helatorstaina upeassa ja aurinkoisessa säässä – kiitos Herralle! Paljon hymyileviä lapsia ja heidän vanhempiaan, iloista puheen sorinaa ja toimintarasteilla riitti vilskettä koko tapahtuman ajan. Kiinnostuneilla oli mahdollisuus kuulla Adventtikirkon NYT-toiminnasta ja myös someniskan haasteista. Päivän päätteeksi suoritettiin arvonnat toimintapassin palauttaneiden kesken – onnea voittaneille!

Kiitokset koulun henkilökunnalle ja vapaaehtoisille avustajille onnistuneesta päivästä!

************

24.4.2018

Vanhempainyhdistyksen vuosikokous 

Vanhempainyhdistyksen vuosikokous pidettiin koululla 24.4.2018. Kokouksessa valittiin uusi hallitus toimintakaudelle 2018-2019. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jukka Pirinen ja varsinaisina jäseninä jatkavat Minna Arvaja (sihteeri), Heikki Lehikoinen (varapj), Päivimaria Kuivamäki, Tiina Auerma,  Mirja Jussila (Pikkupurren edustaja) ja Ulpu Saarinen (koulun edustaja) sekä uutena jäsenenä Saana Oinonen. Varajäseniksi valittiin Olga Alatalo.

Vuosikokous päätti muuttaa jäsenmaksukäytäntöä siten, että yhdeltä jäseneltä  maksu on jatkossa 30 euroa ja kahdelta jäseneltä yhteishinta on 50 euroa.

 

 

 

teemuAjankohtaista